Václav Klaus bez respektu : Alexandr Dubček nebyl pro mě partnerem ani konkurentem

868
Sdílejte

Pokračování na další straně

Dubček byl hybnou silou ničeho ani do ledna 1968, ani mezi lednem a srpnem 1968. I když se choval soucitně, na rozdíl od ostatních se usmíval, skočil do vody ze skokanského můstku, který byl zachycen na jeho slavné fotografii, a byl to možná upřímný člověk. Ale vždy byl vláčen situací, místo aby stál nad ní. Takže jsem neviděl žádný krok vpřed v jeho znovuzrození v roce 1989. Pro mě to nebyl partner ani konkurent. Pro mě byl hnací silou ekonomických změn někdo úplně jiný než v 60. letech.

Kdo?

Nepochybně Ota šik. Mým politickým cílem nebylo dopustit, aby ideologie osmašedesátých ovládla naši zemi po listopadu 1989. Řekl jsem Šikovi jasně, nalili jsme si čisté víno a on se na rozdíl od některých jiných rozhodl, že tady nemá smysl nic zkoušet. V tichosti se vrátil do St. Gallenu ve Švýcarsku, kde žil v míru.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články