Úžasný LUXUSNÍ punčový řez, který překoná všechny zákusky z cukrárny

4111
Sdílejte

Budeme potřebovat tyto suroviny + kakao žloutky utřeme s cukrem a Herou ………přidáme polohrubou mouku a vznikne taková hustší směs…….vyšleháme bílku a smícháme buď vařečkou, nebo klidně šlehačem na nejmenším stupni……těsto rovnoměrně rozetřeme na plech a upečeme. Stejně upečeme i růžovou piškot, jen přidáme trochu barviva a také kakaovou, kde přidáme lžíci kakaa. Z upečených plátů NEDÁVÁME dolů kůrku!!!!!!, bude sloužit jako ochrana před promáčením.

na spodek dáme bílý plát, potřeme pikantním džememkakaový plát převrátíme a položíme kůrkou na bílý a velmi hustě propícháme vidličkouodlijeme 350 ml sirupu a rovnoměrně polijeme, na kraje nezapomenout, aby nebyl suchý? Zalévat se nebojíme, není to klasická piškot, ale tuková, takže více snese, a dobře popřitlačujeme, aby se sirup dostal všude potřeme znovu džemem přiložíme růžovou piškot kůrkou dolů, propícháme hustě vidličkou a polijeme rovnoměrně350ml sirupu
potřít džemem a položit poslední bílý plátpropíchat vidličkou, polit 350 ml sirupu, dobře popřitlačovat a nechat půl hodinku odstát, aby se sirup vsákl. Nakonec dáme polevu: cukr smícháme se zlatým klasem, přidáme horký sirup podle potřeby, olej a utřeme. Poleva nesmí být ani hustá, neboť by se špatně natírala, ale ani řídká, neboť by vsákla.a tohle je výsledek – pastva pro oči a nebíčko v ústech! Děti ho milují…

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články