Těchto 10 věcí, které byste měli vědět o své krevní skupině!

2166
Sdílejte

Krevní skupina a osobnost
Předpokládá se, že lidé s krevní skupinou 0 jsou mnohem sebevědomější, kreativnější a společenští lidé. Lidé s krevní skupinou A jsou obecně mírumilovní, umělečtí a spolehliví, zatímco lidé s krevní skupinou B jsou nezávislí, silní a téměř vždy dosahují svých cílů. AB se vyznačují polovičatostí, zodpovědností, spolehlivostí a péčí o druhé.

Krevní skupina a těhotenství
Z lékařského hlediska je pro některé krevní skupiny snazší otěhotnět než pro jiné. Ženy s krevní skupinou AB mají například nižší hladinu folikuly stimulujícího hormonu, což by mohlo usnadnit početí.

Krevní skupina a stres
Lidé s krevní skupinou 0 se velmi snadno rozzlobí, protože mají vyšší hladinu adrenalinu. Po stresové situaci potřebují více času na zklidnění než ostatní.

Antigeny krevní skupiny
Antigeny krevních skupin jsou přítomny i jinde, nejen v krvi. Například v trávicím ústrojí, od úst až po tlusté střevo, v nosních dírkách a plicích.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články