Smutný osud českého herce! Ohrožené zdraví a Parkinsonova choroba k tomu ..?

3424
Sdílejte
Začal střídat milenky, až v roce 1988 to s Šulcovou  zamávalo natolik, že podala žádost o rozvod a tehdy začaly její problémy s alkoholem. Během manželství se jim narodily dvě dcery, oběma je nyní přes padesát. Oldřich Vízner měl později s partnerkou Zuzanou další dceru, ale také ji opustil, když se dal dohromady s krásnou herečkou Vendulou Křížovou, se kterou má tři děti. Po dvaceti letech se však rozešli kvůli jeho vztahu s 24letou ženou. Šťastný konec se ale nekonal, Vízner žije už léta sám se svými maniodepresivními stavy. Navíc po operaci kolene v roce 2018, ale zejména po další operaci kyčle a pozdější reoperaci, se sotva hýbe a má velké bolesti.
Žije v Mělníku v sociálním bydlení a je vidět, že to nejde dobrým směrem. Paparazzi z Ahaonline ho přistihli, jak kráčí s bolestí v obličeji, opírájící  se o holi ke svému autu. Měl na sobě speciální vestu, která naznačuje, že trpí Parkinsonovou chorobou, která postihuje mozek a způsobuje postupnou smrt mozkových buněk. Výsledkem je, že člověk má nedostatek dopaminu a nadbytek acetylcholinu, což se promítá do psychologických problémů, špatných motorických dovedností a třesu. Smutný pohled na kdysi atraktivního herce, který zlomil srdce mnoha žen.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články