Smutný osud českého herce! Ohrožené zdraví a Parkinsonova choroba k tomu ..?

3424
Sdílejte
Prý kvůli nim nepřišel ani na pohřeb Šulcové. Kořeny jeho problémů sahají desítky let do minulosti a souvisejí s tragickým skonem jeho staršího bratra během dovolené na Elbě, kde byl s ním a zároveň byl očitým svědkem jeho neštěstí.
Život charismatického herce Oldřicha Víznera se obrátil po bratrově nehodě tragickým koncem v roce 1983 na Elbě, kam spolu odjeli na rodinnou dovolenou. Kdysi jeho bývalá manželka Jana Šulcová, která byla svědkem události, kdy Oldřichův bratr Vladimír (†43) manipuloval plynovou bombou k vařiči v kempu, která se vznítila a oheň přešel na něj. Utrpěl popáleniny, kterým po dvou týdnech podlehl v nemocnici.
„Byla jsem při tom, S Oldou to strašně zamávalo. Tato tragédie ho úplně zlomila. Trpěl psychickými problémy. Byl tak nešťastný, že se stal nesnesitelným pro lidi kolem sebe. Udělalo to z něj jiného člověka,“ popsala zesnulá herečka zrod jeho pozdějších maniodepresivních stavů. Vízner se stále více a nejrůznějšími způsoby snažil uniknout z reality.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články