První reakce Patrasové na TREST za nehodu pod vlivem! Řekla to jasně!

3024
Sdílejte
Soud o jejím trestu rozhodl a zakázal jí řídit na dva roky, zaplatit pokutu dvě stě tisíc korun, tedy asi osm tisíc eur. Ani jedna ze stran se neodvolala, a tak rozhodnutí soudu nabylo právní moci.
Pro Dagmar Patrasovou je rozhodnutí soudu zakázat jí řízení na dva roky v důsledku loňské nehody v opilosti velmi trapné. Řídila auto často a má ráda, pravděpodobně s obtížemi řídit veřejnou dopravu, ale způsobila si to sama. „Její případ byl vyřešen bez nařízení hlavního líčení, což je v podobných případech standardní postup. Trestní příkaz vydaný 14. července je platný od 23. srpna, nikdo z účastníků vedení proti němu v zákonné lhůtě nepodal odpor,“ uvedl český list na svém webu.
Dáda samozřejmě není z verdiktu nadšená, a tak vypadá její první reakce. „Nemám k tomu co dodat a nechci to rozvádět,“ řekl Patrasová neochotně.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články