PEKLO ve Španělsku : Agáta byla na pláži a mezitím vykradli Soukupovu vilu. Škoda se vyšplhala do statisíců

3204
Sdílejte

Poslední dobou se na  Jaromíra Soukupa sypou samé nepříjemností. Po několika žalobách pro neplacení honorářů, z nichž jedna se již nedávno řešila u soudu a žalobce vyhrál, mu nyní vykradli letní dům v Marbelle. Jak informoval zpravodajský web TN.cz., došlo k odcizení majetku v hodnotě statisíců korun. Neznámo, zda v Marbelle pobýval v té době samotný Soukup, ale je známo, že už od července tam tráví léto jeho partnerka Agáta Hanychová is jejich dcerkou Rozárkou a v době krádeže tam byla i její starší dcerka Mia (5).

„Ano, vykradli nás. Ukradli mi zbytek mých šperků, co mi neukradli před třemi lety v Praze,“ přiznala známá influencerka jejím sledovatelům. „ Ambasáda nám nijak nepomohla. Španělská policie funguje šíleně,“ postěžovala si. Zatím ale nic blíže ke krádeži neřekla. „ Jsme v pořádku a teď jsme právě na pláži, “ v krátkosti uklidnila fanoušky, což je snad i nejdůležitější informace. Zdá se, že mezi šperky nebyla souprava s modrými drahokamy od Soukupa, které dostala za porod jejich dcerky, ani drahé značkové hodinky, které od něj dostala na Vánoce.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články