Okouzlující Dagmar Havlová má zdravotní problémy: prosí lidi o pomoc, protože…

4074
Sdílejte

Pokračování na další straně

Zdravotní problémy
Dagmar se v současné době objevuje na televizních obrazovkách, ale aktivně se věnuje i divadlu. Tento rychlý životní styl také ovlivnil její zdraví. První informace o tom, že Dagmar má podlomené zdraví, se začala objevovat v médiích v roce 2006, kdy si zlomila nohu. Pak přišla zraněná ruka, následoval zápal plic, operace štítné žlázy a problémy s kotníkem.

Stále má zdravotní problémy a tentokrát ji nejvíce trápí zánět Achillovy šlachy, který nedokáže vyléčit. „Nemám tady někoho, kdo by měl babiččin domácí recept na zápal achillovky? Několik let staré a bolestivé? Vyzkoušela jsem skoro všechno,“ napsala zoufalá herečka na sociální síť, kde je velmi aktivní. Na sociálních sítích dokonce zveřejnila fotky, jak se prochází po lese se svým psem, objímá stromy v zoufalství, aby z nich alespoň načerpala sílu a energii, která by jí pomohla překonat otravnou bolest. Fronty na sebe nenechaly dlouho čekat. Někdo jí doporučil homeopatické léky, jiní vložky do bot, jiní zase masti. A samozřejmě nechyběly ani domácí rady na tvaroh a česnekový zábal.

Doma tráví čas v kanceláři
Dagmar Havlová se se svým domovským divadlem rozloučila v roce 2022 a po mnoha desetiletích zde ukončila angažmá. Na nedostatek práce si však stěžovat nemůže, právě naopak. Své nadaci se plně věnuje a pravidelně poskytuje záštitu kulturním a zdravotnickým projektům. Kancelář je jejím druhým domovem. Svým fanouškům se ukázala několikrát a vždy velmi podobně – zahlcena papíry, psacími potřebami a knihami. Prostor kolem něj je ohromen na maximum a není možné mluvit o dokonalém pořádku. Zhruba stejně jako ve většině ostatních kanceláří.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články