Neuvěřitelné, kolik Karel Gott po smrti vydělal! Žijící umělci mohou závidět!

3256
Sdílejte
 
Někteří lidé se prostě narodí pod šťastnou hvězdou a život jim přináší výhody. Jedním z nich byl bezesporu historicky nejúspěšnější český zpěvák Karel Gott. Dařilo se mu před sametovou revolucí i po ní. Měl tolik manželek, kolik chtěl, ale s žádnou z nich nesvázal život, dokud mu do života nevstoupila cílevědomá zdravotní sestra Ivana Macháčková. Přivedla Karla k oltáři a měli spolu dvě dcery. Vzhledem k jeho věku a postupně se zhoršujícímu zdraví postupně začala ovládat jeho život a on se tomu nebránil. Svým dvěma nemanželským dcerám dal jen pár milionů z miliardového jmění, aby se vzdaly dědictví a vše přenechal Ivaně a jejím dcerám.
Jak velkou chybu udělali, uvědomila si zejména Dominika po otcově smrti, kdy už vlastně nedostala ani korunu. Kromě nemovitostí zdědila Ivana a její dcery stovky milionů korun a další se jim každoročně daří díky zájmu o Gotta a jeho písničky, memoárům a dokumentu o něm. Kolik to přineslo za více než tři roky od mistrova skonu, zkusili spočítat a přišli s šokujícím číslem.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články