Nejlepší cukrovinka jakou jsem kdy jedla. Tyto košíčky jsou jedna báseň!

6346
Sdílejte
POSTUP
  • Nejdříve upečeme košíčky (malé formičky), další den natřeme marmeládou, zarovnáme ořechovou nádivkou a další den se zdobí krémem, máčet v čokoládě můžete ještě tentýž den, ale klidně i další. Hlavně můžete cukroví zamrazit a schovat na později, i když to určitě neuděláte.
  • 1. Smícháme ingredience na těsto, zpracujeme a plníme malé formičky košíčků. Pečeme na 175st.
  • 2. Upečené a vychladlé košíčky potřeme rybízovou marmeládou a navršíme smíšené ořechy s cukrem, vanil.cukr a rumem.
  • 3. Na čoko krém ušleháme vejce spolu s cukry nad párou do zhoustnutí. Necháme vychladnout a poté zašleháme máslo a kakao.
  • 4. Krémem zdobíme košíčky a ztuhlé z chladničky máčíme v čoko polevě.

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články