MAYSKÝ HOROSKOP : Jeho pravdivost vás překvapí. Co o vás řekne nejstarší kalendář na světě

9187
Sdílejte

Osoby narozené v tomto období mají schopnost podporovat a být spojeny s komunitou. Mají silný pocit zodpovědnosti vůči jiným a jsou ochotni pomoci. Jsou schopni přinést pozitivní změny a pomáhat jiným.

Muwan (Vlastník krásy)

1. května – 5. května

Nejde o klasické znamení, ale o speciální období v mayském kalendáři. Tyto dny jsou spojeny s krásou, radostí a radostnými událostmi. Jsou vhodné k oslavě a projevování díků za krásu života. Osoby narozené v těchto dnech mohou mít schopnost nacházet radost v jednoduchých věcech a vnímat krásu ve svém okolí.

Pokračování na další straně

Pax (Tradiční tanec)
6. května – 10. května

Nejde o klasické znamení, ale o speciální období v mayském kalendáři. Tyto dny zdůrazňují společenství, tradice a spojení s jinými lidmi. Jsou vhodné pro projevování tradic a podporování kulturních hodnot. Osoby narozené v těchto dnech mohou mít schopnost budovat silná společenství a udržovat tradiční hodnoty.

Kayab (Dopravní kanál)

11. května – 15. května

Nejde o klasické znamení, ale o speciální období v mayském kalendáři. Tyto dny se spojují s tokem, plynutím a zmírňováním napětí. Jsou vhodné k upuštění od starostí a soustřeďování se na plynulý průběh života. Osoby narozené v těchto dnech mohou mít schopnost flexibilně se přizpůsobovat změnám a nacházet rovnováhu.

Dudlík (Společenství)
16. května – 20. května

Nejde o klasické znamení, ale o speciální období v mayském kalendáři. Tyto dny zdůrazňují spolupráci, společné cíle a vzájemnou pomoc. Jsou vhodné k posílení vztahů s ostatními a podporování kolektivního úsilí. Osoby narozené v těchto dnech mohou mít schopnost pracovat v týmu a budovat trvalé vazby.

Ajmaq (Jarní déšť)

21. květen – 9. červen

Toto znamení se týká odpovědnosti, morálních hodnot a spravedlnosti. Osoby narozené v tomto období mají schopnost hledat spravedlnost a uplatňovat etické principy ve svém životě. Mají tendenci být podporující a spolehlivé.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články