MAYSKÝ HOROSKOP : Jeho pravdivost vás překvapí. Co o vás řekne nejstarší kalendář na světě

9187
Sdílejte

Znamení spojené s praktičností, tvorbou a skutečnými výsledky. Osoby narozené v tomto období mají schopnost dosáhnout svých cílů skrze trpělivost a odhodlání. Jsou praktické a účelné.

K’ib‘ (Vosk)
16. ledna – 4. února

Osoby narozené v tomto období mají schopnost uzdravovat a přinášet světlo. Mají tendenci být uzdravující a přispívat k blahu druhých. Jsou spojeny s léčitelskými schopnostmi a duchovním světlem.

K’ank’in (čtvrtletí)
26. duben – 30. duben

Nejde o klasické znamení, ale o speciální období v mayském kalendáři. Tyto dny se spojují se stabilitou, rovnováhou a vnitřním klidem. Jsou vhodné k reflektování a vyrovnávání se svými myšlenkami a emocemi. Osoby narozené v těchto dnech mohou mít schopnost vytvořit pevný základ pro svůj život.

Pokračování na další straně

hrudník (Oko)

5. února – 24. února

Toto znamení zdůrazňuje odhodlanost, sílu a vnitřní moudrost. Osoby narozené v tomto období mají schopnost překonat překážky a dosáhnout svých cílů. Jsou silné a schopné sebedisciplíny.

Etz’nab‘ (ručník)
25. únor – 16. březen

Osoby narozené v tomto období mají schopnost činit dobrá rozhodnutí a najít rovnováhu. Jsou promyšlení a obezřetní ve svých krocích. Mají schopnost řezat přes povrchnost a odhalit skutečnosti.

Kawoq (Bouře)

17. březen – 5. duben

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články