Má ta Agáta ale smůlu na chlapy ! S Dopitou a Prachařem to nevyšlo, a Soukup? Mrazivá slova věštkyně!

9566
Sdílejte

„Podle toho, co mi karty ukázaly, jsem přesvědčena o tom, že to děťátko mu ukázalo pravý smysl života. Dalo mu směr. Není pro něj nic důležitějšího. A ještě se to bude stupňovat. Miminko pro něj je a bude hnacím motorem, pokračovala kartářka s tím, že dvojice spolu sice přežije několik šťastných let, nakonec ale narazí na svá ega.

„Karty mi ukazují, že u nich do sebe budou hodně narážet ega. Nyní tam mezi nimi ještě funguje zamilovanost, jeho navíc přitahuje to, jaká ona je, i povahově. Potřebuje ženu s tak silnými energiemi. Oběma se jim vlastně zdá, že se potřebují navzájem, jeden druhého. Ona je velmi sledována, jemu zase pozornost médií dělá dobře. Ale nakonec budou mít silné konflikty. Rok 2023 pro ně ještě fatální nebude. Problémy by měly nastat až v poněkud vzdálenější budoucnosti. Je a bude to vášnivý vztah plný emocí, může mezi nimi už poměrně brzy dojít k pomyslnému rozchodu, ale zatím spolu zůstanou. Nemůžu říct, že bych je viděla v dlouhodobém vztahu, ale nějaký rok to asi potrvá,“ uzavřela věštkyně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články