Luxusní, nepečený koláč se spoustou ovoce: Nic lepšího neznám!

2555
Sdílejte
POSTUP
  1. Těsto:Mleté sušenky smícháme s máslem a namačkáme do formy 20 x 30 cm. Dáme chladit do chladničky než si připravíme krémy.
  2. Ovocný krém: Dáme si vařit vodu s cukrem, vanilkovým cukrem a krupicí. Vaříme dokud nám směs nezhoustne. Potom přidáme zavařené ovoce. Vaříme ještě pár minut. Opatrně položíme ovocný krém na vychladlé těsto a dáme opět chladit. Připravíme si pudinkový krém.
  3. Pudinkový krém: V mléce si uvaříme klasický pudink. Po zhoustnutí pudink přikryjeme fólií a necháme úplně vychladnout. Nakonec do vychlazeného pudinku přidáme smíšené máslo s moučkovým cukrem. Vše promícháme do hladkého krému. Krém položíme na ovocnou vrstvu.
  4. Jako poslední vrstvu dáme vyšlehanou smetanu. Necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.
Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články