Je stále Prigožin naživu? Expert si je jistý: Šéf wagnerů žije a plánuje se pomstít Putinovi

2578
Sdílejte

 

Šéf Wagnerovy armády Jevgenij Prigožin údajně zemřel při leteckém neštěstí několik týdnů po svém pozastaveném puči v Rusku. Je již pohřben. Existují však pochybnosti o oficiálních prohlášeních. Bývalý profesor nevěří v Prigožinovu smrt. Tvrdí, že zemřel pouze jeden z dvojníků šéfa žoldnéřů.
Jevgenij Prigožin, který jako vůdce Wagnerovy žoldnéřské skupiny inicioval v červnu povstání proti vedení Kremlu Vladimira Putina v Rusku, zřejmě před několika dny zemřel při leteckém neštěstí. Porovnání DNA podle Ruska potvrdilo jeho totožnost. Jeho tisková služba navíc v úterý informovala, že Prigožin byl již pohřben mezi svými nejbližšími v rodném Petrohradě.

Stále však existují pochybnosti, zda je šéf Wagnerů skutečně mrtvý. Bývalý ruský profesor nyní způsobil rozruch obzvláště absurdní teorií.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články