Jaro Slávik se nechal vylepšit, výsledek je již vidět na první pohled. Konec účesu „na koleno“!

4134
Sdílejte
 
Producent, nekompromisní porotce soutěže Czech Republic Slovakia Has Talent, hledač talentů, scenárista a stand-up komik Jaro Slávik (49) se konečně rozloučil se svým ikonickým účesem. Jaro podstoupil transplantaci vlasů v polovině května a výsledek je již vidět. Co říkáte, udělal správně?
Vypadávání vlasů a postupná plešatost postihují téměř dvě třetiny mužské populace a ani mnoho známých osobností se jí nevyhnulo. Zatímco někteří muži to bez problémů přijali a chodili po celém světě s plešatou hlavou, jiní se rozhodli vyzkoušet moderní metody, které mohou obnovit růst na hlavě. Přestože Jaro Slávik dlouho chodil s oholenou hlavou, přesto se rozhodl pro změnu a zdá se, že je spokojen.
On sám změnu nijak nekomentoval a předstíral, že se to možná stalo právě tak, ale klinika, kde transplantaci podstoupil, sama o zákroku informovala. Ačkoli jeho jméno nebylo na sociální síti zpočátku zmíněno, lidé okamžitě poznali známou tvář.
Zpočátku byl rozdíl jen velmi jemný, ale po několika měsících jeho vlasy viditelně rostly a zhoustly, což je důkazem, že postup šel perfektně! Slavík se na Instagramu pochlubil společnou fotkou s moderátorkou Danou Čapkovičovou a my musíme uznat, že jeho šedá hříva opravdu řeže!
 

 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články