Jak se dostal zpět do formy Jan Rosák? Navzdory těžké operace hraje zase ne jen golf, ale i tenis

914
Sdílejte
 
Léto si užívá i český moderátor podle svých představ. Vzhledem k tomu, že teď nemá mnoho pracovních povinností, tráví vícero času doma a zve přátele. Často se scházejí na zahradě, kde rádi sedí a baví se o programu, který pro ně Rosák vymyslel.
 
„Grilujeme velmi často, rád zvu přátele, máme takový sklep na zahradě v Mníšku pod Brdy, mám tam asi 250 lahví a mám pocit, že jsem je zanedbal a slezly z nich etikety a já udělám tajnou degustaci a kamarádi budou hádat, co dostanou za víno,“ prozradil, jak si zkracuje čekání na hlavní divadelní sezonu.
 
Na začátku zimy se vrátí na jeden ze svých oblíbených pořadů a je připraven na další nabídky. „Hraji v zimním muzikálu Vánoční zázrak, moc se na to těším a Olda Lichtenberg mi slíbil, že na mě myslí s jinou rolí, tak bych chtěl něco zkusit. Pilně pracuji v rozhlase, tím však vysílání nekončí,“ řekl Rosák, který se nyní věnuje moderování v této rozhlasové podobě.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články