Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

3471
Sdílejte

2. Smícháme mouku, prášek do pečiva, sůl, měkké máslo, cukr, vejce, nastrouhanou citronovou kůru, vanilkový extrakt (nebo vanilkový cukr). Postupně přiléváme mléko a mícháme do hladka.

3. Jablka očistíme, poté nakrájíme polovinu jablka na kostičky a smícháme s těstem.

4. Zbylá jablka nakrájíme na tenké plátky. Těsto nalijte do máslem vymazané, moukou vysypané kulaté formy, na kterou naskládejte jablka do kruhu

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články