Italský jablečný koláč, se kterým máte úspěch zaručen!

3461
Sdílejte

Bez námahy, lahodný dezert, který zvládne i úplný začátečník.

Ingredience

  • 100 g měkkého másla,
  • 250 g mouky,
  • 2 lžičky prášku do pečiva,
  • špetka soli,
  • 150 g cukru,
  • 2 vejce,
  • nastrouhaná kůra z 1 citronu,
  • 1 lžička vanilkového extraktu,
  • 75 ml tej,
  • 4 db. alma,
  • 1 lžíce hnědého cukru,
  • 1/2 lžičky skořice

Recept pokračuje na další straně

Postup

1. Troubu předehřejeme na 180 C.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články