Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE

3093
Sdílejte

Langoš, je-li připraven správně, je kulinářský poklad, který zahalí váš čich i chuťové pohárky do jedinečné letní vůně a nadýchané textury. Jak připravit nejlepší langoše doma? Tajemství dokonalého těsta spočívá v jedné ingredienci, kterou byste do něj měli přidat, když chcete vykouzlit tuto dokonalou smaženou pochoutku.

Mnoho gurmánů nostalgicky vzpomíná na chuť langošů z dětských výletů, koupališť a návštěv trhů. Ať už preferujete langoš vydatně potřený česnekem a zakysanou smetanou nebo volíte klasiku se sýrem a kečupem, základem každého skvělého langoše je kvalitní těsto. Tomu by při přípravě měla být věnována veškerá péče.

Kombinace vody, droždí, soli a mouky vytváří základ pro ten správně vzdušný, ale zároveň po okrajích příjemně hutný langoš. Existuje však jedna ingredience, která vám pomůže připravit ty úplně nejlepší langoše i doma.

Recept na nejlepší langoše: Přidejte do těsta smetanu

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články