Bublaninu už nejíme a našla jsem milionkrát lepší recept! Zlaté nebe v mých ústech, to, čemu moje máma říká koláč „12 lžic“. Tak nadýchané a jemný!

7026
Sdílejte

Co budete potřebovat

  • 3 vejce
    špetku soli
  • 12 polévkových lžic cukru
  • 12 polévkových lžic mouky
  • 12 polévkových lžic mléka
  • 12 polévkových lžic rostlinného oleje
  • 10 g prášku do pečiva
  • 2 g vanilky
  • 200 g rybízu nebo jiného bobulovitého ovoce
  • 40 g mouky na drobenku
  • 40 g cukru na drobenku
  • 30 g másla na drobenku

Nejprve si připravte těsto
Vezměte dostatečně velkou mísu a rozbijte do ní všechna vejce, přidejte cukr, sůl a vše vyšlehejte mixérem tak, aby všechny krystaly zmizely. Poté do této směsi nalijte mléko a rostlinný olej a znovu důkladně promíchejte. Nakonec přidáme prášek do pečiva, mouku a vanilkový extrakt. Vše znovu důkladně promícháme.


Přidání ovoce do těsta
Nakonec k celé směsi v misce přidejte rybíz nebo jiné lesní ovoce dle vlastního výběru. Nejlepší je směs znovu promíchat. Tuto směs pak jednoduše prohnětete a vytvoříte hotové těsto. Poté dejte mouku, cukr a máslo do menší samostatné mísy a vše ručně promíchejte, aby vznikla drobenka.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články