Velký horoskop na Červenec: Kdo bude zažívat úspěšné období a koho čekají spíše starosti?

13152
Sdílejte

Sedmý měsíc letošního roku chystá pro zrozence Kozoroha příjemnosti v lásce. Venuše rozpohybuje stagnující atmosféru v milostném životě, singles poznají člověka, který v nich probudí dlouho nepoznané city. Většinu července se radujete z pozitivní energie a lákáte pohledy opačného pohlaví na svůj úsměv. V zaměstnání se mohou objevit problémy, které vás zdrží. Ve finále vám pomůže spolupráce s kolegy.

Vodnář

I když startují prázdniny, Vodnáři nehýří optimismem. Může za to nervozita, která vás svazuje na pracovišti. Dostáváte se do stresu kvůli kolegům, kteří mají volno. I když se to může zdát náročné, ostatně si s nepříjemnostmi poradíte. Ani ve vztahu atmosféra neodpovídá vašim představám. Neberete si ubrousky a pokud se vám něco nelíbí, dáváte to jasně najevo. Potřebujete si od sebe chvíli odpočinout.

Ryby  

Zadaní zrozenci Ryb se setkávají s citovým ochlazením, kdy situaci ve vztahu vnímáte přecitlivěle a problémy zveličujete. Snažte se soustředit pozornost jinam a vězte, že vesmír pracuje ve váš prospěch. V zaměstnání profitujete z kreativního myšlení. Ať sáhnete na cokoli, půjde vám to snadno. Velkou pomoc představuje i někdo blízký, kdo pomáhá s cennou radou nebo vám například půjčí finance. 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články