Velký horoskop na Červenec: Kdo bude zažívat úspěšné období a koho čekají spíše starosti?

13152
Sdílejte

Váhy  

Červenec je ideálním měsícem na dovolenou, protože Váhám dojíždějí síly a potřebujete častěji odpočívat. Slunce vám až do 22. července upíjí síly, proto se můžete cítit unavení. Štěstěna se na vás usmívá v oblasti vztahů, kde se nezadaní seznámí s příjemnými lidmi. Nová známost vás bude zahrnovat dárky a rozšíří vaše obzory. V zaměstnání toho na vás bude mnoho. Pomůže pečlivý time management.  

Štír  

Navzdory prázdninovému klimatu se vám bude dařit v pracovní sféře. Do 10. července sklízíte úspěch a dostáváte se profesně vysoko. Následně by vám mohlo natolik stoupnout sebevědomí, že hrozí rozpor s kolegy i nadřízenými. Navíc děláte chybné kroky. Po finanční stránce si můžete přilepšit díky prodeji věcí, které už nepotřebujete, tak proberte skříně, dílnu i půdu. Získáte peníze navíc na dovolenou.  

Střelec  

Milí Střelci, nadcházející měsíc před vámi otevírá příležitost k vysněné lásce. Platonicky zamilovaným stoupá šance, že vytvoří pár se svým idolem. V poslední dekádě se mějte na pozoru před nevhodným chováním, zejména žárlivostí a majetnickými sklony. Na pracovišti podáváte skvělé výkony. Jste ambiciózní, bohužel vztahy nejsou vaše silná stránka. Berte ohled na kolegy a vyhněte se nevhodným žertům.  

Pokračování na další straně

Kozoroh

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články