TRAGÉDIE : Krutá smrt v rozžhaveném autě. Rodiče si užívali na párty alkohol i drogy: Po návratu zapomněli na vlastní dítě!

2557
Sdílejte

Poté, co se nad ránem z párty vrátili domů, žena vyložila z auta dvě starší děti a požádala manžela, aby se postaral o jejich nejmladší dcerku. Ten vynesl nejprve z auto do domu věci a po dceru se chtěl vrátit později. Když od auta odjížděl, byly prý dveře otevřené, ale později, když se vrátil, viděl je zavřené a tak si myslel, že dcerku mezitím odnesla jeho žena a šel spát.

Pokračování na další straně

Toho, že něco není v pořádku, si všimli až druhý den kolem 10. hodiny dopoledne, kdy se muž chystal do práce a jedno ze starších dětí poprosil, aby šlo zkontrolovat nejmladší dcerku. Holčička však v postýlce nebyla a tak ho začali hledat. Našli ho stále připoutané v dětské autosedačce, ale nereagovalo. Rodiče ho odnesli do nemocnice, už však bohužel bylo pozdě. Lékaři mu pomoci nedokázali a pitva odhalila, že příčinou smrti byl úpal.

Kam dál?

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Další články