Skutečná pravda o hvězdném Russellovi „Gladiátorovi“ Croweovi: Takový byl v Karlových Varech opravdu

4663
Sdílejte

V Karlových Varech strávil pět dní, ale do úvodního gala organizátoři netušili, kde se skrývá. Hollywoodská hvězda Russell Crowe (59), známý filmy Gladiátor, LA – Přísně tajné či Robin Hood, si vychutnával české lázeňské město nejprve jako obyčejný návštěvník. 

Jelikož je nejen herec, ale také hudebník, více než cena za mimořádný umělecký přínos ho potěšilo, že tam mohl mít finále svého koncertního turné.

Jak v pohádce

Australan Crowe je hlavní hvězdou 57. ročníku mezinárodního filmového festivalu, na kterém se představí 143 hraných a dokumentárních filmů. V Karlových Varech si převzal cenu za mimořádný umělecký přínos do světové kinematografie. No představil se i jako hudebník. Jak před novináři prozradil, manažeři ho odrazují od muziky, protože jsou „za to malé peníze“, ale bez ní neumí žít.

Kam dál?

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Další články