Proč bychom neměli spát na stejném povlečení na polštáři déle než 3 dny po sobě…

4801
Sdílejte
  • 2. Může vám způsobit akné .

Odlíčení před spaním je základním krokem k dosažení čisté a krásné pleti. Ale i když se zdá, že jste si korektor a řasenku odstranili, na tváři vám může zůstat nějaký produkt, který se dostane na polštář a zůstane tam, dokud jej nesmyjete.

V kombinaci s vaším potem a oleji umožňuje rozvoj bakterií a kvasinek, které mohou vaši pleť podráždit, čímž se stává náchylnější k tvorbě akné.

3. Může to poškodit vaše vlasy.
Možná utrácíte spoustu peněz na drahé šampony a salónní kúry, ale je pravděpodobné, že nevěnujete pozornost typu povlečení na polštář, na které spíte. Když se ve spánku přehazujete a otáčíte, hrubé bavlněné tkaniny mohou vytvářet tření a způsobovat poškození. A pokud je vaše povlak na polštář méně než svěží, můžete zvýšit riziko podráždění pokožky hlavy, což může mít zase vliv na zdraví a krásu vašich vlasů.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články