Podle mých dětí bych se ve svém věku měl starat o rodinu, říkali mi sobec, i když jsem jim dal všechno

632
Sdílejte

Je mi 58 let a mám pocit, že můj život teprve začíná, ale moje děti tomu nerozumí. Můj manžel před pár lety zemřel a já zůstala v našem velkém domě sama.

Nemohl jsem tam dál bydlet, tak jsem prodal dům a naše auto a získané peníze jsem rozdělil, polovinu jsem dal synovi a polovinu své dceři. Pak přišlo v mém životě období, kdy jsem cítil, že potřebuji velkou změnu, a tak jsem se rozhodl strávit pár měsíců v zahraničí. Koupil jsem si letenku a odcestoval do Portugalska pracovat v kavárně.

Ušetřil jsem nějaké peníze, pak jsem žil několik měsíců v Itálii a pak jsem se přestěhoval do Maďarska a nakonec do Německa. Celou tu dobu jsem pracoval. Byl jsem myčkou nádobí, serverem a poté asistentem ve společnosti.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Další články