Mareš to prý neustál: HÁDKA s Darou Rolins?!

2427
Sdílejte

Trochu podobné schéma je vidět iv případě Dary Rolins. Ta připravila návštěvníkům velkolepou show, která opravdu zaujala a získala si velký ohlas. A Leoš, jako správný producent, zavětřil příležitost a okamžitě se rozhodl tento úspěch zopakovat. „Od neděle tu myšlenku nemůžu pustit z hlavy. Trvalo mi pět dní, než jsem ji přesvědčil,“ přiznal sám na síti Instagram. „Termín zatím nemáme, ale Dara 2 bude,” prohlásil začátkem února. 

Jenže zatím to vypadá tak, že od té doby pokračování nenabylo žádné jasnější kontury. A mezi Marešem a Rolins to prý skřípe. „Nevím přesně, co bylo důvodem, ale vím, že Leoš je s Darou pohádaný a aktuálně si spolu nemluví,“ tvrdí člověk z moderátorova okolí. „Pokud si pamatujete, krátce po koncertě v O2 aréně Leoš na svém Instagramu řekl, že s Darou udělají další show, ale je léto a nic se neděje. Myslím, že se neslučovaly jejich představy a Leoš se klasicky urazil,“ dodal zdroj. 

Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články