Hrůza ve ŠKOLCE! Děti měly jíst vlastní ZVRATKY, padaly i FACKY: Šokující DETAILY

2208
Sdílejte

„Když jsem se informovala, co se děje, odepsali mi, že školka je zavřená do odvolání. Na sociálních sítích se pak objevila diskuse, ve které majitelka budovy tvrdila, že školku zavřela, neboť ředitelka podepsala výpověď smlouvy k 16. 6. a začala si stahovat věci. Nikdo o tom nic nevěděl. Následně nám majitelka alespoň otevřela budovu, abychom si mohli vzít osobní věci,“ říká o podivných praktikách Zuzana. Během těchto dnů s nimi ředitelka vůbec nekomunikovala, přestože měli zaplaceno až do konce měsíce. „Peníze už oželu, nebudu se vláčet po soudech pro 200 eur,“ říká druhá maminka Jana.

Pokračování na další straně

Případ již řeší komisař 

Podle jejích slov si dokonce ředitelka otevřela další školku v Piešťanech, přičemž se prezentuje fotkami dětí z Ivanky u Dunaje. „Nechceme to řešit soudní cestou, chceme jen varovat ostatní rodiče, aby nenaletěli,“ říkají svorně maminky, které mezitím už své děti přihlásily do jiné školky.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články