5 signálů, kterými s námi komunikují andělé. Toto by měl znát každý!

3076
Sdílejte

Pokračování na další straně

Vašich pět smyslů se posiluje

Svůj reálný svět vnímáte prostřednictvím čichu, hmatu, chuti, zraku a sluchu.  Svět ireální vám předá svůj signál takovým způsobem, že ihned pochopíte – taková vůně nebo zvuk se na daném místě nemohly vyskytovat. Například vůně konkrétního květu nebo trávy, voskové svíce nebo parfému nějakého konkrétního člověka. Může vám také zvonit v uších.

Periferním zrakem můžete postřehnout nějaké postavy a jejich pohyb . Nelekejte se, dále naslouchejte, buďte otevření, pozorujte a klaďte otázky.

Máte velmi zřetelné sny, které si dobře pamatujete
Duchovní svět svá poselství oznamuje často právě prostřednictvím snů. Pokud se blíží nějaká životní změna, může vám to být naznačeno ve snu. Bude to scénář či symbol, který si rozhodně nebudete moci nevšimnout. Pokud se vám snil sen, nad kterým jásá celý váš nitro, nebo naopak vám běhá mráz po zádech při obyčejné vzpomínce na něj, pak hledat výklad v nějakých snářích nemá vůbec smysl.

Pokračování na další straně

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články