Vážila přes 200 kilo, ale muže přitahovala jako magnet. Helena Růžičková za celý svůj život zhubla 766 kilogramů

17065
Sdílejte

Helena Růžičková (13.6.1936 – 4.1.2004) – česká herečka

„Chlapy uměla vždy korigovat. Pamatuji si na jednoho krásného mladého číšníka z hotelu. V noci mezi nimi něco proběhlo a on byl do ní blázen. Ráno se sedělo při snídani a on říká: A co si dá Helenka? A Helena vyfoukla kouř, podívala se na něj: My se nějak blíže známe?“ vzpomínal Glazar, který přiznal, že Helena měla spoustu milenců, ale ti nesměli ohrozit její manželství. Celý život milovala jen svého manžela.

Neměla strach
Svou přímost a odvahu Helena Růžičková neskryla ani tehdy, když jí po náhlé smrti syna i manžela diagnostikovali rakovinu. „Řekli mi, že mám v břiše rakovinu. Vzala jsem to na vědomí, šlus a bylo to. Nezřítila jsem se – Ježíš, já umírám. Prdlajs! Žádné takové! Když člověk má sílu, může překonat ledacos,“ říkala herečka. Tvrdila, že rakoviny se bát nebude.

„Některé nemoci jsou parchanti zbabělí a stačí na ně jen zadupat. Jiné však mají fyzičku a obrovské sebevědomí. K takovým borcům patří i rakovina. Ta má pověst favorita, a proto se jí lidé většinou tak leknou, že se s ní ani nepustí do boje. Já však strach nemám a postavila jsem se jí čelem. Vždy jsem se tak ke všemu musela postavit, protože žádnou životní bitvu za mě nikdo jiný nevybojoval,“ napsala v knize Deník mezi životem a smrtí herečka.

Rakovině nakonec podlehla v lednu 2004. Od té doby podle jejích přátel proteklo Vltavou hodně vody, ale vzpomínky na ni nedokáže odnést ani ta nejsilnější řeka .

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články