Vážila přes 200 kilo, ale muže přitahovala jako magnet. Helena Růžičková za celý svůj život zhubla 766 kilogramů

17065
Sdílejte

Když její vyšší váha začala přinášet i zdravotní problémy, tehdy vyzkoušela diety. „Mám pocit, že kdybych si sedla před zrcadlo, viděla bych, jak tloustnu. Vedle mě je každá obézní žena jen drobeček a musí se cítit jako modelka,“ smála se herečka.

Helena Růžičková a František Peterka v komedii
Příště budeme chytřejší, staroušku! (1982)
režie – Petr Schulhoff

Když milence zlato, tak manželce diamanty

Váha Helenu Růžičkovou stereotypně předurčovala k veselým postavám, v soukromí však byla podle mnohých velkou dámou , která svým obrovským srdcem a charismatem dokázala pomotat hlavy mnoha mužům.

„Helena se moc líbila chlapům. Svého času ji miloval i Dean Reed, krásný Američan, který emigroval do NDR,“ prozradila Marie Formáčková, která přiznala, že Helena Růžičková měla vztah s mnoha krasavci. Nevěrnost podle přítelkyně zdědila po svém otci, který měl také milenky s jasným pravidlem – nikdy nesměly ohrozit jeho manželku. „Řídil se tím, že když milence zlato, tak manželce diamanty,“ vysvětlovala Formáčková.

Dohoda o nevěře

Hereččina přímočarost a upřímnost údajně muže přitahovaly jako magnet a přestože byla 48 let šťastně vdaná, o nevěře mluvila zcela otevřeně. S manželem totiž měli zvláštní dohodu.

„Mohu spát s jinými muži, ale nikdy nesmím být manželovi nevěrná,“ smála se herečka, která se proslavila větou „ Sex, to ano! Ale být nevěrná manželovi, to nikdy!“ Růžičkové dlouholetý herecký kolega a prý i poslední partner Václav Glazar řekl , že její milenecké vztahy nikdy netrvaly dlouho .

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články