Ukrajinec chtěl koupit roční dítě za 5000 amerických dolarů: Zadrželi ho na slovenské hranici!

6772
Sdílejte

Ukrajinští policisté dopadli muže, který obchodoval s dětmi. Podařilo se mu překročit slovenskou hranici spolu s matkou, které za brzy ročního syna nabídl 5 tisíc amerických dolarů.

Pracovníci migrační policie v Zakarpatské oblasti dostali informaci, že třiačtyřicetiletý Zakarpatčan hledá matku s dítětem, aby si koupil dítě do 12 měsíců a odvezl ho do zahraničí. Policie spolu s pohraniční stráží a vyšetřovateli SBU tyto informace prověřila a zjistila, že útočník kontaktoval ženu ze Žitomyru a nabídl 5 tisíc amerických dolarů za její 11měsíční dítě. Potom chtěl útočník dítě prodat rodině z Evropy za 25 tisíc amerických dolarů. Informuje o tom Národní ukrajinská policie . 

„V sobotu 24. června se muž pokusil překročit hranici spolu s dítětem a její matkou. Útočníkovi se podařilo dostat na území Slovenské republiky, protože byl jedním z členů charitativní organizace. Za silové podpory bojovníků KORD byl zadržen,“ informovali policisté .

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články