Tajemství odhaleno! Pokud něco opravdu moc chcete, je třeba udělat TUTO jednu věc a skutečně se to stane…

17975
Sdílejte

Na světě neexistuje zřejmě ani jeden člověk, který by si nic nepřál. Každý z nás má ten svůj malý nebo velký sen, to, co toužebně očekává, že se jednou opravdu stane.

Někdy nás tyto naše touhy, přání, cíle ovládnou natolik, že se na nic jiného už nedokážeme soustředit. Neustále jen přemýšlíme nad TÍM, kdy to přijde, a tím se dostáváme do bludného kruhu.

Existuje však něco, co řídí všechny zákony. Je to VESMÍR! Nyní vám řekneme, co dělat a nedělat, abyste dosáhli toho, co si tak moc přejete.

Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel, a to, co jste si tak dlouho přáli, se konečně stane skutečností.

Zákon zlomyslnosti

V životě existuje jeden zákon, který funguje bezpodmínečně – zákon zlomyslnosti. Podstata tohoto zákona je, že čím více něco chcete, tím menší šance je, že to dostanete! Je to založeno přesně na stejném principu, jako když se něčeho moc bojíte – o to snazší si to k sobě přilákáte.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články