MIMOŘÁDNĚ Obrovská tragédie, žena skočila s dětmi do propasti Macocha: Na parkovišti zůstalo opuštěné auto a kočárek

28066
Sdílejte

Jihomoravská policie vyšetřuje tragickou událost. Žena, matka, se rozhodla ukončit svůj život spolu s jejími dvěma dětmi. Skočili do propasti Macocha, která má hloubku 138,4 metru.

Aktualizováno 16:30 Podle informací žena skočila z vyššího vyhlídkového mostu. Na místě hlídkuje policista a na nedalekém parkovišti zůstalo opuštěné auto s registrační značkou z Moravskoslezského kraje. Tragická událost se stala poblíž chaty Macocha. V tu chvíli tam bylo několik hostů, další pobývali v bufetu. „Co vím, paní tady nechala kočárek a šla s dětmi na můstek. Je to hrozné,“ svěřila se jedna z turistek. 

K tragédii došlo dnes, v pátek krátce po obědě. „Krátce před půl jednou jsme dostali oznámení o pádu tří osob do propasti Macocha.  Policie totožnost obětí zná, okolnosti tragédie vyšetřujeme,“ řekl mluvčí policie Pavel Šváb. Informací je vzhledem k citlivosti případu velmi málo.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články