Horoskop ZDRAVÍ na ČERVEN: Váhy čeká bouřlivý měsíc, Vodnáři pozor na hypertenzi!

1907
Sdílejte

Hvězdy vám radí, abyste se o sebe více starali, vaše životní tempo je šílené. Touha být neustále v dobré kondici může vést k nervovému zhroucení s následky jako je úbytek sil či nespavost. Na místě je i rozvíjení pozitivního myšlení, vyzkoušejte meditační cviky a uklidněte své emoce.

Rak

Raci mívají většinou dobrou náladu, rádi cestují a pyšní se dobrými rozhodovacími schopnostmi. Mají rádi zdlouhavé úkoly a v tvůrčích činnostech dělají zázraky. Zajímají se io okultní vědy.

V měsíci červen to ale nebude nic moc , takový průměr iv kariéře, i ve financích, i ve zdraví.

Někteří mohou očekávat změny v zaměstnání , v budování kariéry je třeba být opatrnější, v práci na vás bude vyvíjen větší tlak . Některé ale čekají velké pracovní výzvy.

Při cestování si dejte pozor na ztrátu peněz z nedbalosti , ale také na nehody při řízení. Problémy mohou nastat v partnerských vztazích právě kvůli práci. Spory mohou nastat i mezi ostatními členy rodiny.

Co se týče zdraví, Raci by měli v červnu více dbát na své oči a bolestivé zuby. V první polovině měsíce budete pociťovat neklid a mírnou agresivitu. Dávejte pozor, abyste neúmyslně citově nezranili důležité lidi ve svém životě. Energii raději nasměrujte do sportu. I zde však dávejte pozor na nesprávné pohyby, natažení svalů a případná podvrtnutí.

Lev

Lvi jsou ve své podstatě rychlí. Rozhodují se rychle a dělají to s grácií. I v práci jednají podle svých zásad, k výzvám přistupují s nadšením.

Červen je pro Lvy příznivý, ale problémy mohou nastat s životními partnery. Může dojít k jistým neúspěchům ve finančním procesu , ale výsledek bude vždy dobrý. Jako příznivé se ukazují i ​​všechny nové začátky , ať už jde o nový podnik, nebo manželství.

V kariéře vás čeká štěstí v podobě možného povýšení. V oblasti zdraví čeká Levov množství energie a entuziasmu , červen si budete užívat v dobrém zdraví bez větších zdravotních problémů. Pozor však na virová onemocnění.

Panna

Panny překypují analytickými schopnostmi a logikou. Díky nim dokážou celý život přijímat moudrá rozhodnutí. Tento měsíc ale bude pro vás průměrný. V oblasti kariéry a vztahů je to lepší než v oblasti zdraví a financí, kde to bude mírně skřípat. Nastat mohou problémy s trávením nebo bolesti hlavy se zaměřením na oční infekce. Projevit se mohou skryté nádory v těle , ale na poplach mohou bít i problémy s obezitou . V červnu se Pannám zvyšuje také riziko vzniku alergické rýmy.

V práci si dávejte pozor na konflikty s nadřízenými, určitě budete čelit pracovnímu tlaku. Když tento problém překonáte, máte šanci na dosažení úspěchu i zisku. Určitě se v červnu nevrhejte do nového podnikání a ani do nových partnerských vztahů. Oddech hledejte ve vaší oblíbené činnosti.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah se více zajímají o tvořivé věci, mají vášeň pro cestování, zájem o zábavu a zvelebování. Mají smysl pro humor a patřičně jej využívají. Ovšem mají i velký pocit nejistoty.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články