Fenka téměř umřela poté, co jí její majitelka nabarvila srst barvou na vlasy! Svým zotavením všechny ohromila!

1304
Sdílejte

Lidé umí být někdy extrémně hloupí a bezcitní. Platí to i pro jejich chování k domácím mazlíčkům. Zatímco někteří by pro ně udělali cokoli na světě, jiní si z nich dělají živé panenky a oblékají je do nejrůznějších kostýmů.

U oblečení pro psy však jejich pokusy nekončí. O poměrně bizarní kousek se postarala i majitelka maltézského pejska, které se už nezamlouvala jeho barva. Rozhodla se ho zabarvit fialově, což zvířeti brzy způsobilo smrt.

„Zkrášlování zvířat může být nádherné. Přijdou s novým střihem, hezky voní a rádi se předvádějí. Tak to má být. Zvířata můžeme okrášlet různým způsobem, ale NIKDY, opravdu nikdy nepoužívejte produkty, které jsou určeny pro lidi a ne zvířata. Chemikálie v barvách na vlasy jsou toxické. Mohou způsobit popáleniny, slepotu a když si barvu svírá náhodou olízne, může mu to rozleptat vnitřní orgány. Nedovolte, aby někdo dopadl jako Violet.”

Pokračování na další straně

Kam dál?

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

AKTUÁLNĚ : Velké neštěstí u Nových Zámků na jihu Slovenska. Rychlík z Prahy do Budapešti se srazil s autobusem, na místě jsou mrtví

Tragédie v lomu Kamenárka na Novojičínsku: 13letý chlapec se měl zabít kvůli lásce

Další články