Charakteristika žen podle měsíce narození: Toto sedí perfektně na každou!

14084
Sdílejte

Říjen

Pro ženy narozené v říjnu je typický silný charakter, vůle a nezávislost. Jsou velmi emocionálně založené, ale nikdy je neuvidíte plakat. Mají vynikající intelekt a bývají často úspěšné. Problém mají s otevřeností. Jsou si totiž vědomy vlastní zranitelnosti. Díky úspěchům, kterých dosahují, bývají v očích druhých žen nenáviděné.

Listopad

Se ženou narozenou v listopadu nehrajte žádné hry, Obvykle jsou o krok dopředu i když si myslíte, že jste ve vedení. Skvěle rozpoznají lež. Proto si dávejte pozor na to, abyste neztratili jejich důvěru. Pokud nejste připraveni poslouchat pravdu určitě se jich neptejte na názor, listopadové ženy jsou totiž velmi upřímné.

Prosinec

Ženy narozené v posledním měsíci roku jsou netrpělivé, impulzivní a mají často štěstí. Ve sporech odcházejí jako vítězové a to právě díky jejich štěstěně, která vždy stojí na jejich straně. Jsou zábavné, chytré a mají skvělý smysl pro humor. Jejich kladnou vlastností je skutečnost, že i přesto, jak jim lidé ubližují, mají velké srdce.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články