Charakteristika žen podle měsíce narození: Toto sedí perfektně na každou!

14084
Sdílejte

Ženy narozené v lednu se cítí nejlépe ve společnosti, kterou považují za sebe rovnou, ať už se jedná o intelektuální úroveň, životní zkušenosti nebo názory na život.

Únor

Pro únorové ženy je typické abstraktní myšlení, což je důvod, proč je mnoho lidí nechápe. Jejich nálada se často mění a pokud chcete s nimi vycházet, musíte se obrnit trpělivostí. Když to vydržíte zasypou vás svým romantickým cítěním a láskou. Totéž však očekávají od vás. Pokud je někdy zradíte, těžko si vás znovu pustí k tělu. Na to jsou příliš hrdé.

 

Březen

Všechny ženy, které se narodily v březnu, jsou bezstarostné. Pokud mají po boku partnera, ve kterém vidí oporu, jsou oddané a loajální. Nezkoušejte je naštvat. Imponují jim muži, kteří dokáží ocenit jejich sílu, charisma a šarm. Tak si hledají i partnery. Být se ženou narozenou v březnu je opravdovým potěšením. Nezamilují se však snadno a rychle prohlédnou levné triky, kterými je budete zkoušet svádět.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články