A je konec! Zdrcená Hanychová přiznala, že navzdory velké snaze to nevyšlo!

236300
Sdílejte

Zamýšlela se i nad příčinou. „Nevím, jestli je to věkem, nebo třemi dětmi a tím, že je toho na mě fakt hodně. Vím, že mnoho matek má tři děti, ale já do toho ještě pracuji. A tak jsem o to mléko přišla. Mrzí mě to, bolí, asi to už bylo naposledy.

Kojela jsem dva měsíce,“ povzdechla si před kamerou a měla při tom slzy na krajíčku. Na druhé straně ani své první dvě děti nekojila zrovna dlouho, v rozporu s tím, na jakou milovnici kojení se pasuje. Její sledovatelky jí zcela zprávě vzkázaly, že by si měla užívat řádnou mateřskou dovolenou a dopřát si i odpočinek. Několik vyjádřilo názor, že si za to může sama, pracovat by nemusela, jistě ji umí zajistit její partner Jaromír Soukup. Agáta má však vzor v mámě, která je stále pracovně vytížená a má spoustu různých aktivit. Její údajně špatný zdravotní stav by však měl být pro ni mementem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články