6 věcí, před kterými vás nedokáže ochránit ani váš anděl strážný. Dávejte si velký pozor, na to…

2230
Sdílejte

Pokračování na další straně

Je to stejné jako domeček z karet – pokud jednu kartu posuneme v nesprávném čase, celý domeček se zhroutí.

Andělé analyzují žádost a naplní ji hned, jak to čas dovolí. Mezitím nám pomáhají tím, že vydávají impulsy, informace a příležitosti, které nám pomohou připravit se na to, když nastane ten správný čas. Někdy musíme být trpěliví a věřit, že andělé vědí, co dělají.

  1. Andělé vás nepotrestají

Trest – lidský výtvor. Andělé nás nebudou soudit za nic, co jsme kdysi řekli, cítili, mysleli nebo dělali. Andělé nás bezpodmínečně milují a podporují. Neodsuzují a tím pádem ani netrestají. Andělé nás mohou usměrňovat v naší svobodné vůli, abychom si vybrali větší dobro. Rozhodneme-li se však, že je nechceme následovat, nebudou nás za to odsuzovat.

Andělé se nám snaží ukázat nejkratší cestu při dosahování našich proseb, ale v případě, že se rozhodneme jít jinou cestou, nic se neděje. Všechny cesty nás nakonec přivedou k bodu, kdy budeme plnit Boží plán.

Pokračování na další straně

Žádáme-li anděly, aby nám pomohli pomstít se nebo potrestat jiného člověka, určitě to neudělají. Tím, že nesoudí nás, nebudou odsuzovat ani naše protivníky.

  1. Andělé nám nepomáhají vyhnout se bolestivým životním lekcím

Andělé nás nedokážou protlačit životem tak, abychom se vyhnuli bolestným životním situacím. Některé lekce jsou jednoduše součástí plánu a nedá se jim vyhnout, ať bychom se jakkoli snažili. Andělé nám pomáhají nabýt ponaučení, díky kterému se umíme v životě pohnout dál.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články