6 věcí, před kterými vás nedokáže ochránit ani váš anděl strážný. Dávejte si velký pozor, na to…

2230
Sdílejte

Pokračování na další straně

Andělé mohou také poskytnout člověku příležitosti, které mu umožní vykonávat věci k tomu, aby si vytvářel pozitivní karmu, ta se následně uloží do tzv. „karmické banky“. I když nám andělé nemohou pomoci změnit univerzální zákony, mohou nám pomoci zvládnout tyto situace takovým způsobem, který je pro nás a naši situaci nejvhodnější.

  1. Andělé nedokážou měnit Boží plán

Bůh má pro každého z nás plán a všechny tyto plány jsou tkané do božského plánu určeného pro celý vesmír. S našimi omezenými lidskými schopnostmi nejsme schopni pochopit všem detailům Božího plánu. A přestože si andělé jsou si vědomi jeho záměru a dokážou ho pochopit, nemohou ho změnit.

Pokud budeme žádat něco konkrétního, co by vyžadovalo změnu tohoto plánu, andělé nebudou schopni tento požadavek splnit.

Pokračování na další straně

Například, pokud prosba sestávala z toho, aby se člověk přestěhovat do Indie, ale Boží plán je, aby svůj život přežil ve Spojených státech, andělé to nemohou změnit. To, co mohou udělat, je pomoci mu realizovat svůj životní cíl a pochopit důležitost tohoto úkolu v Božím plánu.

Existují i ​​jiné způsoby, kterými mohou andělé pomoci při plnění přání. Vždy to však budou dělat tak, aby se tím daný plán nezměnil. Možná obdržíme odpověď na modlitbu, ale ne tak, jak jsme očekávali, proto se může stát, že to nebudeme umět rozpoznat.

Andělé nemohou změnit Boží čas
Někdy je odpovědí na prosbu o pomoc: „Ano, ale teď ne.“ S Božím plánem prostě musí vše fungovat podle Božího času. Události, které se musí stát, aby se vše správně uspořádalo ke splnění dané prosby, někdy trvají o něco déle, protože jsme všichni propojeni.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články