Velký horoskop: Poznejte a využijte svou sílu! Toto jsou vaše výjimečné dary, jaké nemá NIKDO JINÝ

1113
Sdílejte

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)
Vizionářky jako vyšité
Vodnářky jsou vizionářky. Vládnoucí planetou je Uran a ten vám propůjčuje živelnou energii a schopnost velmi přesně předvídat budoucnost. Často věci tušíte, než se stanou. Nechybí vám lidskost a potřeba pomáhat. Dejte si jen pozor na to, abyste neřešili problémy jiných na úkor sebe. Jste také odvážná a máte kuráž. Jelikož jste velmi nezávislé znamení, které dokáže kriticky přemýšlet, často řeknete druhým bez ubrousku, co se vám nelíbí. Patříte mezi největší záhady horoskopu, neboť si spoustu vnitřních věcí necháváte pro sebe, ačkoli jiní se vám rádi svěřují. Odvaha – ať už jde o cokoli – vám nikdy nechyběla. Jste schopna za pár minut učinit životní rozhodnutí, která všechno změní. Typická je pro vás také schopnost okamžitě si získat sympatie a spřátelit se s mnoha lidmi. Máte jiskřivou inteligenci a také velmi inspirativní názory.

Vaše výjimečné vlastnosti: Monotónnost a jednotvárnost vás ubíjejí, proto vám nechybí tvořivost a schopnost udělat iz obyčejného dne výjimečný. Pokud cítíte s někým spojení a spřízněnost, takový vztah si pěstujete. Na přátele nikdy nezapomínáte a více než materiální věci si ceníte zážitků, které doslova přitahujete.

Motivační citát pro vás: Dělej to, co tě naplňuje, a ne to, co bys měla dělat podle názoru ostatních.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Silná intuice a ženskost

Rybkám vládne vodní element a ten z vás činí jemné a klidné povahy, které bývají duchovně nebo filozoficky založeny. K tomu, abyste se cítili dobře, potřebujete harmonii. Typická je pro vás i silná intuice. Často vidíte věci, kterých si okolí ani nevšimne. Jste citlivá a vnímavá, není vám cizí pomoci komukoli, kdo to právě potřebuje. Nejraději byste zachránili celý svět, ale občas zapomínáte zachránit sebe. Vaše názory jsou zajímavé a inspirativní, ale ne vždy najdete odvahu podělit se o ně. Jste jemná a ženská energie z vás doslova vyzařuje. Navzdory zdánlivé měkkosti jste silná osobnost s velkými ambicemi a v kariérním žebříčku se dokážete dostat velmi vysoko, přestože nemáte ostré lokty. Využíváte spíše vstřícnost, pokoru a často jedinečný talent, který je vidět na první pohled.

Vaše výjimečné vlastnosti: Umíte se přizpůsobit okolí, ale přitom zůstat sama sebou. Máte úžasné charisma a lidé jsou ve vaší společnosti rádi, neboť je na vás něco podvědomě přitahuje. Vaše povaha je mírná a nekonfliktní. Svojí tajemností dokážete okouzlit mnoho mužů. Ryby jsou láskyplné a jemné a mají udivující bohatou fantazii.

Motivační citát pro vás: Sni ve velkém, začínej v malém. Začni teď!

 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články