Poslední rozloučení s Danielem Heribanem (†43):Statečnou VDOVU dojal potlesk, přišla i bývalá manželka!

2180
Sdílejte

12:15 Proslov má Branislav Jobus. Na Daniela Heribana vzpomíná s láskou a humorem, lidi v sále několikrát rozesmál. I on však v závěru své řeči podlehl pláči.

„Krásné, čisté, profesionální a od srdce a toto spojení sis dovolil držet poctivě, na té nejvyšší možné úrovni, co jsi na rozdíl od tebe v této malé a někdy i milé republice málokdo dovolil. Macher, aniž by ztratil svou tvář. A ještě i tu naši blbou řeč si zlegalizuval. Děkujeme ti, Danenko. Neboť nad tím vším, co jsi dokázal, byla vždy láska. A takové kvantum, že tady s námi zůstane ještě velmi velmi dlouho. A ani my tady nebudeme a ještě to tady po tobě bude létat. Jak zpíváš ve své písničce O2H: Kdyby bylo možné, dýchám i za vás,“ vzkázal svému kamarádovi.

12:08 V závěru emotivní řeči se Petře Polnišové zcela zlomil hlas. Po posledním odkazu do nebe se ona i Michal Kubovčík rozplakali. Pláč se rozléhal i v sále.

11:55  Říkají Petra Polnišová a Michal Kubovčík. Vzpomínají na vtipné zážitky z natáčení seriálu Horná Dolná. Petra Polnišová prozradila, že mámě Daniela Heribana se prý nelíbilo, že její syn v seriálu moc plivá. Promluva však začala velmi emotivně a bylo slyšet, že herečka zadržuje slzy. Zavzpomínala si na jejich úplně poslední komunikaci. Více si můžete poslechnout ve videu níže.

11:48 Proslov má Renáta Ryníková „My se s tebou neloučíme. My tě jen doprovázíme. Šťastnou cestu,“ vzkázala Danielu Heribanovi. Herečka si zavzpomínala i na společné chvíle na škole. Prozradila, že do školy ho napoprvé nevzali, ale dnes zato komisi děkují, protože tak mohli být ve společném ročníku.

11:38 Opět hraje jedna z písní Daniela Heribana.

11:27 Sálem se rozezněla další Heribanova píseň. Jmenuje se O2H a nazpíval ji i se svou manželkou Kamilou.

11:24 Teatrolog Karel Mišovic hovoří o seriálu Horná Dolná:  „Doslova kvalitativně povyšoval tento seriál, jenže podobně jako ty, ani my si tě nechceme pamatovat en v této televizní figurce. Byl jsi velkým hercem, jehož místo bylo na jevišti,“ vyjádřil se.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články