Lukašenko se setkal s Putinem a pak se to stalo: Náhlá hospitalizace v nemocnici, vůdce údajně umírá

1141
Sdílejte

Po náhlé změně Lukašenkova zdravotního stavu se začaly objevovat spekulace o možné otravě, kterou si měl objednat Kreml. Podle Cepkala jsou podobné názory přirozené. „Lukašenko měl problémy iv minulosti, ale Bělorusko se to snažilo umlčet. Nyní nechávají všechno otevřené, aby nevznikly další podezření. Prezidentský letoun se dokonce vrátil zpět do Minsku,“ pokračoval . Jak informuje Ukrajinská Pravda, prezident Lukašenko se ve čtvrtek 25. května zúčastnil setkání Vyššího euroasijského ekonomického fóra v Moskvě, kde se veřejně vyjádřil, že v rámci bilaterálních vztahů Rusové začali přemísťovat jaderné zbraně na území Běloruska.

Návrat do Běloruska? 

Běloruský prezident se dlouho neobjevoval na veřejnosti. Ke změně došlo teprve nedávno, ale na nejnovějších fotografiích vypadá jako vosková figurína. Dne 23. května, se pro zhoršený zdravotní stav omluvil ze své absence na veřejných akcích. Dodal, že neumírá. Podle informací opozičního portálu Belaruski Hajun Lukašenko přiletěl do Minsku 25. května kolem osmé hodiny večer. „Z letiště se prezidentská kolona přesunula až k sídlu běloruského prezidenta. Informace, které šíří Valerij Cepkalo, že prezident Lukašenko je hospitalizován v Moskvě, momentálně nemůžeme potvrdit,“ informuje portál na Twitteru . 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články