KORUNOVACE KARLA III. ONLINE: Král poruší tradici, další ponížení Harryho!

2281
Sdílejte

Je zde den, který se navždy zapíše do historie! Britský král Karel III. a jeho manželka Camilla budou dnes korunováni ve Westminsterském opatství v Londýně. Sledujte společně s námi tento moment, který se navždy zapíše do historie.

Jak jsme vás na topkách informovali, princ Harry pravděpodobně přiletěl do rodné Británie v pátek ráno. Dosud ho však nikde nebylo vidět. Podle všeho chyběl i slavnostní večeři , které se zúčastnili například princezna Anne, Vévoda a Vévodkyně z Kentu, Zara Tindall s manželem, či princ Andrew a jeho dcery s manžely. 

Jak informuje Daily Mail, nebude ani na oficiálních záběrech, ani ve slavnostním doprovodu, ani při pozdravu z balkonu, či na rodinném obědě.

Bouřlivé debaty se vedly i ohledně toho, kde bude během korunovace usazen. Podle nejnovějších informací by měl sedět ve třetí řadě, vedle manžela své sestřenice Eugenie. 

9:30 Do prostor Westminsterského opatství zhruba od 9:00 přijíždějí první hosté. Zmínit lze například herečky Judi Dench a Emmu Thompson či zpěváka Nicka Cavea.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články