Komu budou hvězdy v následujících dvanácti měsících nejvíc přát? Tady jsou tři nejšťastnější znamení

1593
Sdílejte

Kozorozi se zamilují
Planeta Saturn začátkem března 2023 opustila znamení Vodnáře a spolu s ní se z vašeho života začaly pomalu vytrácet rychlé a nepříjemné změny i nutnost se přizpůsobovat zvratům zejména v oblasti financí, hmotného majetku a postavení v práci. Přesun planety Saturn do následujícího znamení Ryb vám přinesl intelektuální kázeň a pragmatismus v myšlení a komunikaci.

To nejlepší, co však Kozorohy potká, je 16. května 2023 vstup planety Jupiter do spřízněného znamení Býka. Odtud bude posilovat vaši sílu, vitalitu, energii a kreativitu. Přinese vám i pár příležitostí k rozptýlení v podobě flirtů a společenské zábavy. Ale hlavně – nejeden Kozoroh se bláznivě zamiluje. Poslední dobrou zprávou pro vás je, že alespoň na krátký čas vaše znamení opustí Pluto, které po dlouhá léta do vašeho života vnášelo zásadní a nezvratné změny. Zcela vás přetvořilo, zocelilo a jednou provždy připravilo na všechny možné společenské změny i soukromé vichřice. Pluto vaše znamení definitivně opouští až v příštím roce, ale i v následujících měsících se vám bude dýchat o mnoho svobodněji.

 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články