Devětašedesátiletá Albína se stará o svého postiženého pravnuka. Na rehabilitaci nejsou peníze a tohle je chlapcova jediná šance!

1577
Sdílejte

,,Při posledním vyšetření, když mu oční lékař ukázal šachovnici, upřel na ni zrak. Je to neuvěřitelné,”  říká prababička.

– Když slyším takovou zprávu, dostanu sílu, vůli žít, do dalšího boje. Mé srdce roste, když se Michael usměje na fyzioterapeuta. Přijde fyzioterapeut a říká: „Ahoj Michaeli, opět tě potrápím. Pojďme do práce”. A nejprve má smutnou tvář a pak se usmívá. Víš kolik síly mi to dává? Jeho úsměv… – Albina Baziaková je dojatá.

2. Na rehabilitaci chlapce nejsou finanční prostředky

Michal vyžaduje 24/7 péči. Paní Albínu až do května podporoval v péči o chlapce manžel. Bohužel zemřel. Po jeho smrti se musí postarat o všechno sama  , a to je velká fyzická námaha, protože chlapec se nedokáže sám ani posadit. Ještě větším problémem jsou obrovské náklady na léčbu. Michal vyžaduje intenzivní a pravidelnou rehabilitaci. Toto je jeho jediná šance na život. Příležitost, která stojí hodně.

– Michaela miluji víc než svůj vlastní život, je pro mě nejdůležitější, ale nemůžu mu pomoci jen s láskou a neumím ho rehabilitovat, to dělají kvalifikovaní rehabilitátoři. Je to neuvěřitelné, ale Michaelova rehabilitace stojí 1000 eur měsíčně – přiznává prababička.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články