Brzobohatý porušil své zásady, TYTO slova asi bude Kuchařová rozdýchávat jen stěží!

1537
Sdílejte

“ To, že se neukazujeme spolu, není cílená záležitost. Buď jsme vyhodnotili, že se nám nikde nechce, nebo jsme o tom ani neuvažovali. Myslím si, že partnerský život se neodehrává před kamerami a fotografy, ale především mezi dvěma lidmi,“  uvedla moderátorka na správnou míru dohady o konci jejich vztahu. „My víme, že jsme spolu a netřeba to řešit. Dokonce jsem už slyšela, že jsem se odstěhovala ze společného bydlení, to se ale nekoná,“  namítala.  Ve skutečnosti spolu do té doby nikdy nebydleli, každý měl svůj byt, kde se navštěvovali. 

Od té doby se ale začaly věci měnit, Daniela se dokonce rozhodla nastěhovat k Ondřejovi do jeho bytu a svůj dala do pronájmu. Nebýt paparazzi fotek, nikdo by o tom netušil, ani jeden z partnerů nemá sklony k předvádění svého soukromí. Zejména Brzobohatý má neblahé zkušenosti z nedávného rozvodu s exmanželkou Tání Kuchařovou, která se k němu veřejně vyjadřuje s velkým despektem. Nyní se však rozhodl i on nemlčet o soukromí a překvapil velkým vyznáním. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na Instagramu. A to z čiré radosti ze životního štěstí, které přeji naprosto všem. Milujte se! Stojí to, sakra, za to!“ s nadšením komentoval dovolenou s Danielou na Maledivách. Nezapomněl ani premiérově zveřejnit jejich společnou fotografii.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články