TOTO fanoušci od Ewy Farné nečekali! Novinkou mnohé pořádně rozzlobila!

1474
Sdílejte

„Je mi to líto, protože nemám peníze na měsíční předplatné. Roky chodím na koncerty a podporuji tě celým svým srdcem, ale trochu mě bolí, že když nezaplatím, budu tak nějak vyloučena z komunity, kterou mám opravdu ráda,“ ohradila se jedna z nich. Přitom za předplatné na Patreonu členové budou moci zažít virtuální párty, live streamy, nahlédnout do backstage, zúčastnit se soutěží, osobního setkání s Ewou či koupit si něco z limitované nabídky.

​Nejvíce výhrad v komentářích měli fanoušci z Polska. „V Česku se děje skoro všechno, v Polsku prakticky žádné koncerty, ticho na sociálních sítích,“ argumentoval někdo zpoza severních hranic. Pro dvojnásobnou maminku malých dětí jistě není jednoduché zvládat tolik koncertů jako kdysi. Její manžel, hudebník a kytarista Martin Chobot, se nedávno rozhodl po letech z její kapely odejít, na druhé straně tak má alespoň oporu a pomoc v případě, kdyby s sebou brala na koncert i děti. Ale fanoušci budou muset být ještě nějakou dobu trpěliví, než začne Farna s vystupováním naplno.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články